Båttävling



(Stäng av ljudet innan du kollar på klippet hahah) :P

Eftersom min dator är lite skum med ljus osv så får ni gärna kommentera ifall jag råkat redigera bilderna så de är alldeles för mörka ;D 

Större snabelsvärmare ( Deilephila elpenor )

Ena katten kom in med denna larv i morse, det är tydligen en Större snabelsvärmare och ska väl bli en rosa aktig fjäril som blir 50-70mm stor mellan vingspetsarna.  Aldrig sett en så stor larv någon gång tidigare, denna är väl runt 50-60mm.




Tralalalaa - 130912

Hade inget vettigt att skriva som rubrik så den fick bli som den blev.
Idag släpade man sig upp från sängen vid 05:00 för att åka till skolan till 08:15 då nästsista labben för denna vecka. Eftersom de hade tagit bort vissa moment i labben så blev den inte direkt 4h som den var utsatt på schemat. Så vid 10:00 strosade jag runt inne i Uppsala för att leta reda på en bra present till Sara, som vi ska fira på Lördag ;D Sedan tog jag 11:09 tåget tillbaka till Sthlm. Nu sitter jag här och funderar på om man ska sova en stund. Ögonlocken är blytunga men somnar man nu somnar man väl inte ikväll.. Dilemma. Men först ska jag iaf äta lite lunch ;D
Orkar inte lägga in någon bild i detta inlägg så de fick bli ett sådant här tråkigt inlägg bara för att uppdatera ^^,

En lång måndag i skolan

Eller ja, den var inte speciellt lång om man bara tänker på tiden. ( 10-15) men när jag säger att det bara var Matte? ( eller ja, som vår kursledare och föreläsare säger, Statistik är inte matte, men jag tycker fortfarande det är matte xD). 
Sov ca 3h om man räknar i hop all tid jag sov i natt. Varit dunderförkyld hela dagen i går och natt. Gick inte att andas med näsan och kan typ inte somna när jag måste andas med munnen så låg vaken mellan 22:30 till 01:30, slumrade till en stund och vaknade igen strax efter 02.00 låg vaken  till 04:25 och somnade sedan om till 05:20 vaknade bara snabbt då och somnade om till 06:30 då klockan ringde.  Drömde riktigt mkt under de korta stunderna jag väl somnade så var helt slut när jag vaknade.
Vi fick sluta några min tidigare från sista matteföreläsningen  så hann med 15:06 bussen, men tror ni inte 15:35 tåget är inställt då -.-' så fick ta 16:02 tåget,  som tur var så var Caroline's tåg försenat ( tur för mig xD) så vi hade sällskap ett bra tag. Och när man kommer  hem börjar det regna så fick cykla i nästan ösregn hem. 
Så nu har jag krypit ner i sängen och tänker inte gå upp mer idag xD

Lite smått och gott från de senaste veckorna.

Har inte hunnit fotografera speciellt mkt då det inte varit höjdar väder ute och att skolan har börjat igen. Men här kommer lite bilder jag fotograferat de senaste 2 veckorna.

Ny start med ny design!

Nu har jag kommit in i en bloggperiod igen. Så nu är bloggen omgjord men allt är inte helt klart än :D
Designen som är just nu är en gratisdesign men ska försöka göra en egen sen någon gång ;D

RSS 2.0