31 mars





Igårkväll skulle Emily och jag haft filmkväll men vi kom så sent hem från stallet att vi inte pallade haha så vi kollade lite på American Pie ; The Wedding som gick på tvn och snackade en massa istället. I morse åkte vi iväg för att hon skulle tävla med sin häst :)
Nu är jag hemma och Erik ville ha lite nya profilbilder till facebook bla så då fick han fotografera mig och Elvis lite oxå. Nu ska jag ta o sova en timme så man orkar se på bio i kväll.. :P

Vill du ha fler besökare på din blogg? klicka då Här

Aprilväder redan i slutet av mars.



riktigt Aprilväder ute nu.  Ena minuten ösregnar det, andra är det strålande solsken och tredje så haglar det som bara den.
Skulle ropa in Saga och Elvis när de haglade som mest men då var det bara grannkatten som höll på att trycka sig in genom dörren xD haha Han börjar även bli accepterad av Elvis nu, de kunde tom hälsa på varandra  idag :P

Vill du ha fler besökare på din blogg? klicka då Här

Påsklovets första dag

Nu är det påsklov ända fram till 10 april wohooo! Så bloggen kommer bli aktiv nu igen :P för nu kommer jag nog hinna fotografera lite bilder som kan komma upp här :)
Sitter även och spånar hur min hemsida ska se ut.
Tänkte att den skulle se ut något liknande på startsidan iallafall. Sedan vet jag inte riktigt hur jag ska göra i galleriet. troligtvis att man ser alla bilderna stora på en gång, inte som jag har nu att man måste klicka på en miniatyrbild för att kunna se bilden i större format.
Ska även ta bort alla bilder från hemsidan och göra om texten på dem osv. så att det blir lite snyggare, samt att bilderna ska bli i ännu större format :) Jag hoppas det kommer uppskattas:)
Funderar även på om bilden som är på startsidan ska bytas ut efter X antal sekunder oxå. hm..

Vill du ha fler besökare på din blogg? klicka då Här

Grannkatten Bosse på besök




Två bilder på grannkatten Bosse som kom över en stund och försökte leka med mina katter. Dock tyckte inte Saga och Elvis det var speciellt kul. När den gick fram till Saga för att nosa så fick den en käftsmäll av Saga xD men den blev inte avskräckt haha den försökte ett antal gånger till innan den började leka med en leksaks mus jag hade slängt ut på gräsmattan:P


Vill du ha fler besökare på din blogg? klicka då Här

bloggen ligger nere...

Bloggen ligger nere till 1a april då det är mycket i skolan och sånt just nu, så har varken tid eller ork att uppdatera :)
Men den 1a april får jag påsklov så då kommer jag hinna vara ute och fotografera osv :)


Vill du ha fler besökare på din blogg? klicka då Här

RSS 2.0